We zijn steeds op zoek naar vrijwilligers! Voor het restaurant zijn we op zoek naar vrijwilligers die hulp kunnen bieden aan onze kok en twee keukenhulpen als extra keukenhulp, ober en afwasser.

 Ook voor het hotel zijn we op zoek naar receptionistes, schoonmakers en mensen die ervaring hebben in de marketing of het studeren. U krijgt hier een mooie kans aangeboden om ervaring op te doen als beginnend marketeer.

 Voor vrijwilligers geven we de voorkeur aan mensen die voor een langere tijd bij ons kunnen blijven. In ruil voor alle hulp die we van onze vrijwilligers ontvangen worden maaltijden, overnachtingen in het hotel, kooklessen, yogalessen en kortingen in het restaurant aangeboden.Uiteraard zijn de nieuwe vriendschappen die worden opgebouwd en de culturele ervaringen allemaal helemaal gratis en blijven ze je hele leven bij je.

 Ook stagiaires zijn altijd welkom, denk hierbij aan boekhouders, vertegenwoordigers die contacten maken in Agra om het schoolproject tot stand te laten komen, maatschappelijk werkers, sociaal cultureel werkers etc.

 Voor het project in Agra zijn we ook op zoek naar vrijwilligers, wanneer u wenst mee te werken aan dit project wordt u huisvesting, 3 maaltijden per dag aangeboden en 50% van het ticket wordt terugbetaald met een maximumbedrag van 200 EUR. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze website;

schoolproject@agra.com.Contact

Adres: Restaurant Taj MahalKerkstraat 54

Den BoschTel: 073 – 758403

e-mail: tajmahal@agra.nl